¿Has leído "Los carteles de Fallas"?

Xerrada sobre les xarxes falleres virtuals a Santa M. Micaela

bb banner

El blog Cacau i Tramussos, mantingut per la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà, botarà al món real i organitzarà mensualment debats sobre temes d’interés faller. El primer tractarà sobre la influència de les xarxes falleres d’Internet  (blogs, fòrums, webs, etc.) sobre la festa,  i tindrà lloc el dia 5 de juny a les vuit de la vesprada en el casal de la comissió.

En cada xerrada intervindran persones que es consideren expertes en el tema que es vaja a tractar. Esta primera tindrà com a contertulians a Ferran Martínez (faller de Cronista V. Beguer Esteve de Torrent i redactor del blog El delincuente fallero), Gabriel Aranaz (delegat de mitjans de comunicació de Junta Central Fallera),  Carles Andreu Fernández (webmaster i redactor d’este Distrito Fallas), Albert Llueca (faller de “El Mocador” de Sagunt i responsable de la xarxa social Falles de Sagunt) i Juan José Puchol (faller de Santa Maria Micaela i webmaster de www.santamariamicaela.com). Entre tots s’intentarà fer un col·loqui que siga enriquidor i que destaque la importància de les noves tendències d’Internet (el Web 2.0, o en altres paraules, la xarxa orientada a les relacions socials) en les Falles.