Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La Ofrenda de Flores?

Torna ‘Cendra’ i el seu ‘Totfalles’

portadacendra7.thumbnailEl número d’estiu de la revista Cendra, el qual està dedicat a la fotografia de falles, es presentarà el pròxim 12 de juny a las 19.30 hores a la plaça interior de Nuevo Centro. Precisament de moltes fotos de falles anirà acompanyada la publicació, ja que amb ella es podrà adquirir opcionalment el DVD per a PC anomenat Totfalles 2008, el qual conté les imatges de totes les falles plantades a València i a moltes altres localitats, més que en el recull de l’any passat. La revista sola valdrà 6 euros, mentre que amb el DVD en costarà 10, i podrà adquirir-se en la presentació de la mateixa i en alguns quioscos.

L’equip del Totfalles, després de l’èxit aconseguit en 2007, ha volgut superar-se i ho ha aconseguit. Són quasi 10.000 fotografies de falles plantades en València, la resta de localitats depenents de Junta Central Fallera i moltes altres com són, per exemple, Albal, Albalat dels Sorells , Alberic, Alborache, Alboraia, Albuixech, Alcàsser, Aldaia, Alfafar, Alfara del Patriarca , Alginet, Almàssera, Almussafes, Alzira, Aras, Benetusser, Benicarló, Benifaió, Benimodo, Beniparrell, Bétera, Bonrepós i Mirambell , Borriana, Buñol, Burjassot, Calvià, Carcaixent, Carlet, Catarroja, Cullera, Dénia, Domeño, El Puig , Foios, Gandía, Gàtova, Gavà, Godella, Godelleta, Jalance, La Pobla de Vallbona , La Pobla Llarga, Llosa de Ranes , Loriguilla, Manises, Massalavés, Massamagrell, Massanassa, Meliana, Moncada, Montroi, Montserrat, Museros, Nàquera, Oliva, Ontinyent, Paiporta, Picassent, Pobla de Farnals , Puçol, Rafelbunyol, Real de Montroi , Ribarroja del Turia , Rocafort, Sagunt, Saragossa, Sedaví, Silla, Sogorb, Sueca, Tavernes Blanques , Tavernes de la Valldigna , Torís, Torrent, Vilamarxant, Vilanova de Castelló, Vinalesa, Viver, Xàtiva, Xest i Xiva. En total són quasi 90 poblacions falleres incloses en un DVD del qual pot vore’s una mostra en el blog de la revista Cendra.

Quant a la revista, a banda de la part central dedicada a la història i el present de la fotografia fallera, tindrà en les seues pàgines una selecció d’imatges dels millors fotògrafs i un recorregut per la festa de localitats com, per exemple, Sagunt, Borriana, Xàtiva i Alacant, i molts més articles d’interés.