¿Has leído "Dalí diseñó una falla"?

Torna ‘Cendra’ i el seu ‘Totfalles’

portadacendra7.thumbnailEl número d’estiu de la revista Cendra, el qual està dedicat a la fotografia de falles, es presentarà el pròxim 12 de juny a las 19.30 hores a la plaça interior de Nuevo Centro. Precisament de moltes fotos de falles anirà acompanyada la publicació, ja que amb ella es podrà adquirir opcionalment el DVD per a PC anomenat Totfalles 2008, el qual conté les imatges de totes les falles plantades a València i a moltes altres localitats, més que en el recull de l’any passat. La revista sola valdrà 6 euros, mentre que amb el DVD en costarà 10, i podrà adquirir-se en la presentació de la mateixa i en alguns quioscos.

L’equip del Totfalles, després de l’èxit aconseguit en 2007, ha volgut superar-se i ho ha aconseguit. Són quasi 10.000 fotografies de falles plantades en València, la resta de localitats depenents de Junta Central Fallera i moltes altres com són, per exemple, Albal, Albalat dels Sorells , Alberic, Alborache, Alboraia, Albuixech, Alcàsser, Aldaia, Alfafar, Alfara del Patriarca , Alginet, Almàssera, Almussafes, Alzira, Aras, Benetusser, Benicarló, Benifaió, Benimodo, Beniparrell, Bétera, Bonrepós i Mirambell , Borriana, Buñol, Burjassot, Calvià, Carcaixent, Carlet, Catarroja, Cullera, Dénia, Domeño, El Puig , Foios, Gandía, Gàtova, Gavà, Godella, Godelleta, Jalance, La Pobla de Vallbona , La Pobla Llarga, Llosa de Ranes , Loriguilla, Manises, Massalavés, Massamagrell, Massanassa, Meliana, Moncada, Montroi, Montserrat, Museros, Nàquera, Oliva, Ontinyent, Paiporta, Picassent, Pobla de Farnals , Puçol, Rafelbunyol, Real de Montroi , Ribarroja del Turia , Rocafort, Sagunt, Saragossa, Sedaví, Silla, Sogorb, Sueca, Tavernes Blanques , Tavernes de la Valldigna , Torís, Torrent, Vilamarxant, Vilanova de Castelló, Vinalesa, Viver, Xàtiva, Xest i Xiva. En total són quasi 90 poblacions falleres incloses en un DVD del qual pot vore’s una mostra en el blog de la revista Cendra.

Quant a la revista, a banda de la part central dedicada a la història i el present de la fotografia fallera, tindrà en les seues pàgines una selecció d’imatges dels millors fotògrafs i un recorregut per la festa de localitats com, per exemple, Sagunt, Borriana, Xàtiva i Alacant, i molts més articles d’interés.

Una idea sobre “Torna ‘Cendra’ i el seu ‘Totfalles’”

Los comentarios están cerrados.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar