¿Has leído "La Ofrenda de Flores"?

Torna ‘Cendra’ i el seu ‘Totfalles’

El número d’estiu de la revista Cendra, el qual està dedicat a la fotografia de falles, es presentarà el pròxim 12 de juny a las 19.30 hores a la plaça interior de Nuevo Centro. Precisament de moltes fotos de falles anirà acompanyada la publicació, ja que amb ella es podrà adquirir opcionalment el DVD per a PC anomenat Totfalles 2008, el qual conté les imatges de totes les falles plantades a València i a moltes altres localitats, més que en el recull de l’any passat. La revista sola valdrà 6 euros, mentre que amb el DVD en costarà 10, i podrà adquirir-se en la presentació de la mateixa i en alguns quioscos.

L’equip del Totfalles, després de l’èxit aconseguit en 2007, ha volgut superar-se i ho ha aconseguit. Són quasi 10.000 fotografies de falles plantades en València, la resta de localitats depenents de Junta Central Fallera i moltes altres com són, per exemple, Albal, Albalat dels Sorells , Alberic, Alborache, Alboraia, Albuixech, Alcàsser, Aldaia, Alfafar, Alfara del Patriarca , Alginet, Almàssera, Almussafes, Alzira, Aras, Benetusser, Benicarló, Benifaió, Benimodo, Beniparrell, Bétera, Bonrepós i Mirambell , Borriana, Buñol, Burjassot, Calvià, Carcaixent, Carlet, Catarroja, Cullera, Dénia, Domeño, El Puig , Foios, Gandía, Gàtova, Gavà, Godella, Godelleta, Jalance, La Pobla de Vallbona , La Pobla Llarga, Llosa de Ranes , Loriguilla, Manises, Massalavés, Massamagrell, Massanassa, Meliana, Moncada, Montroi, Montserrat, Museros, Nàquera, Oliva, Ontinyent, Paiporta, Picassent, Pobla de Farnals , Puçol, Rafelbunyol, Real de Montroi , Ribarroja del Turia , Rocafort, Sagunt, Saragossa, Sedaví, Silla, Sogorb, Sueca, Tavernes Blanques , Tavernes de la Valldigna , Torís, Torrent, Vilamarxant, Vilanova de Castelló, Vinalesa, Viver, Xàtiva, Xest i Xiva. En total són quasi 90 poblacions falleres incloses en un DVD del qual pot vore’s una mostra en el blog de la revista Cendra.

Quant a la revista, a banda de la part central dedicada a la història i el present de la fotografia fallera, tindrà en les seues pàgines una selecció d’imatges dels millors fotògrafs i un recorregut per la festa de localitats com, per exemple, Sagunt, Borriana, Xàtiva i Alacant, i molts més articles d’interés.

Una idea sobre “Torna ‘Cendra’ i el seu ‘Totfalles’”

Los comentarios están cerrados.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar