Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Dalí diseñó una falla?

Una nit per als bons monologuistes

clubcomediaSi de vegades parles sol i la gent et pren per boig, pots participar en el Primer Concurs de Monòlegs de la Falla l’Amistat i, de pas, potser guanyes uns diners. Esta comissió fallera d’Alfafar anima a participar a tot el que sàpia contar monòlegs divertits, i a qui no se li donen bé, a anar com a públic i a gaudir d’un sopar d’entrepà. Un jurat format per artistes, presentadors de televisió i empresaris decidirà qui se’n porta el primer premi (dotat amb 100 euros i trofeu), el segon (50 euros i trofeu) o el tercer (25 euros i altre trofeu).

Esta nit de Club de la Comedia  tindrà lloc el 14 de juny a les 23.00 hores al Col·legi Remedios Montaner d’Alfafar, començant el sopar amb servici de barra a les nou i mitja. Després del concurs hi haurà discoteca mòbil, on es ballarà la versió mojinera del Chiki-Chiki. Si t’interessa  participar, pots anar al casal de la falla (C/ València, 12 d’Alfafar) dimarts o divendres de 21.30 a la mitjanit o escriure un correu a concursos@fallalamistat.com, comunicant en qualsevol cas una xicoteta ressenya del monòleg.