Una nit per als bons monologuistes

clubcomediaSi de vegades parles sol i la gent et pren per boig, pots participar en el Primer Concurs de Monòlegs de la Falla l’Amistat i, de pas, potser guanyes uns diners. Esta comissió fallera d’Alfafar anima a participar a tot el que sàpia contar monòlegs divertits, i a qui no se li donen bé, a anar com a públic i a gaudir d’un sopar d’entrepà. Un jurat format per artistes, presentadors de televisió i empresaris decidirà qui se’n porta el primer premi (dotat amb 100 euros i trofeu), el segon (50 euros i trofeu) o el tercer (25 euros i altre trofeu).

Esta nit de Club de la Comedia  tindrà lloc el 14 de juny a les 23.00 hores al Col·legi Remedios Montaner d’Alfafar, començant el sopar amb servici de barra a les nou i mitja. Després del concurs hi haurà discoteca mòbil, on es ballarà la versió mojinera del Chiki-Chiki. Si t’interessa  participar, pots anar al casal de la falla (C/ València, 12 d’Alfafar) dimarts o divendres de 21.30 a la mitjanit o escriure un correu a concursos@fallalamistat.com, comunicant en qualsevol cas una xicoteta ressenya del monòleg.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar