Una nit per als bons monologuistes

Si de vegades parles sol i la gent et pren per boig, pots participar en el Primer Concurs de Monòlegs de la Falla l’Amistat i, de pas, potser guanyes uns diners. Esta comissió fallera d’Alfafar anima a participar a tot el que sàpia contar monòlegs divertits, i a qui no se li donen bé, a anar com a públic i a gaudir d’un sopar d’entrepà. Un jurat format per artistes, presentadors de televisió i empresaris decidirà qui se’n porta el primer premi (dotat amb 100 euros i trofeu), el segon (50 euros i trofeu) o el tercer (25 euros i altre trofeu).

Esta nit de Club de la Comedia  tindrà lloc el 14 de juny a les 23.00 hores al Col·legi Remedios Montaner d’Alfafar, començant el sopar amb servici de barra a les nou i mitja. Després del concurs hi haurà discoteca mòbil, on es ballarà la versió mojinera del Chiki-Chiki. Si t’interessa  participar, pots anar al casal de la falla (C/ València, 12 d’Alfafar) dimarts o divendres de 21.30 a la mitjanit o escriure un correu a concursos@fallalamistat.com, comunicant en qualsevol cas una xicoteta ressenya del monòleg.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar