L’engraellat es dedica al desaparegut Vicent Agulleiro

Amb retard en el calendari previst per culpa de l’oratge, la Falla Alm. Cadarso-Compte de Altea va disparar el seu engraellat el dissabte 24 de maig. L’acte pirotècnic va estar presidit per les falleres majors de la comissió, Raquel Solís i Marta Gil, i per la fallera major de València, Glòria Martínez, acompanyada per la seua Cort d’Honor. Com en ocasions anteriors, va ser Joan García i la Colla d’Engraellat quins van realitzar la disparada d’esta antiga especialitat pirotècnica, el monument culminant de la qual va fer-se coincidir amb la baixada d’una estampa de la Mare de Déu dels Desemparats. Enguany van volver dedicar este sèptim engraellat al desaparegut artista faller Vicent Agulleiro per dues raons: per haver sigut artista de la comissió durant diversos anys, i per ser membre fundador de l’Associació d’Amics de la Pólvora. En el seu record, les tres canterelles finals van tenir dins ramells de romer.

Una vegada acabada la disparada, es va fer un berenar al casal. Estes són algunes imatges d’aquell dia:

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar