Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Fallas en la Guerra Civil?

Joan Blanch plantarà de nou la falla infantil d’Exposició

Ninot indultat infantil de 2008, Falla ExposicióSi ja ho diuen els iaios: si una cosa funciona bé, ¿per què canviar-la? Això han pensat en la Falla Exposició-Misser Mascó, que en vista dels èxits que els va donar en 2008, han tornat a confiar amb Joan Blanch per al monument infantil. Este artista començarà a treballar en la falleta de 2009 quan acabe el seu compromís amb una foguera d’Alacant, el qual, per cert, és la seua estrena en la festa germana. La comissió ha declarat que el monument infantil per a les pròximes festes tindrà probablement el pressupost més alt de la categoria especial.

Parlant d’alts pressupostos, la Federació de Falles de la Secció Especial ha emés un comunicat on declara que donarà tot el seu suport a la Falla Pediatra J. Comín-Serra Calderona (és a dir, Nou Campanar), desitjant que se solucionen tots els seus problemes i que el seu president, Julio Torras, es recupere de l’angina de pit que va sofrir fa dies. A més, la Federació també informa que destaca la tasca de Juan Armiñana com a president d’eixa comissió i com a faller d’altres per ajudar a enaltir la festa fallera.