Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Fotografiar el barrio de Les Roques puede darte 100 euros

Qué bien te vendrían 100 euros para comprar los gambones de esta Navidad, ¿verdad? Pues haz una buena foto del barrio de Les Roques de Dénia y preséntate al concurso de fotografía de la comisión fallera del mismo.

I Concurs de Fotografia Falla Les Roques

La Falla Les Roques ha convocado su primer concurso de fotografía, en el cual se premiará la mejor foto del barrio donde está enclavada (que forma parte del casco antiguo de Dénia) con 100 euros y la publicación de la misma en el llibret. También se concederá un segundo premio dotado con 50 euros, y un accésit.

Puede participar cualquier persona, teniendo que inscribirse los interesados poniéndose en contacto con la comisión mediante un mensaje a su página de Facebook o llamando al teléfono 646 30 52 91, y abonando 10 euros. Las fotos deberán enviarse en formato electrónico JPG o RAW al correo electrónico fallalesroques@hotmail.com, finalizando el plazo el 5 de diciembre a las 20h. Además, el autor deberá entregar en en casal una copia impresa de un tamaño máximo de 40 x 50 cm montada en soporte rígido dentro del mismo plazo. Los premios se entregarán el 13 de diciembre.

 

BASES DEL I CONCURS DE FOTOGRAFIA DE LA FALLA LES ROQUES

1- Podrà participar qualsevol persona major d’edat, (i menor d’edat amb el consentiment exprés i per escrit del pare/mare o tutor), sempre que es concurse amb fotografies inèdites i no presentades amb anterioritat en altres concursos.

2- El tema del concurs gira entorn al “Barri de Les Roques- Casc Antic – Centre històric”, per tant la fotografía deu representar la zona en qüestió amb les següents delimitancions: Castell de Dénia, Ronda Muralles, Loreto (i tram Av. València), Carreró de la Moreria, Cavallers, Plaça de la Constitució, La Mar (fins encreuament amb Foramur/Trinquet).

3- Cada participant pot presentar un màxim de 3 fotografies que han de ser obra de l’autor/a i ha de tindre caràcter inèdit; s’entén que les obres presentades no tindran cap muntatge. A més es demanarà per autentificar l’obra, l’arxiu RAW (arxiu original).

4- Cada participant només podrà obtindre un premi. En cas de ser seleccionades mes d’un obra d’un mateix autor, l’organització descartarà la del premi menor, i els premis correran als seleccionats següents.

5- Les fotografíes s’entregaran en format JPG i RAW, en estil a color o monocromo. Han de tenir una dimensió mínima, pel costat més llarg de 30cm (equivalents a 3.543 píxels) i una resolució de 300dpi per a la seua publicació en suport imprés. Aquestes es remetran al correu de la falla: fallalesroques@hotmail.com fins el 5 de desembre de 2015 a les 20h, amb l’assumpte del missatge “Concurs”, i dins especificar el títol de l’obra i dades de l’autor. Per altra banda i per a la seua exposició, l’autor deurà presentar una còpia en format imprés amb un tamany màxim de 40x50cm muntades en suport rígid o cartolina de 40x50cm, també fins el 5 de desembre de 2015 a les 20h.

6- Les fotos enviades seran incorporades als arxius de la Falla Districte Les Roques, poguent realitzar la Falla exposicions, bé mitjançant reds socials o bé en suport de paper. Tanmateix, els participants cedeixen els drets de reproducció de les seues obres a la Falla Districte Les Roques. L’organització pressuposa que el fotógraf té l’autorització i/o permís de les persones que apareixen als treballs presentats, recaient sobre l’autor tota responsabilitat relacionada amb el dret a la intimitat.

7- La participació al concurs implica l’acceptació per part de l’autor d’aquestes bases.

8- Les dades personals que es deuen aportar són:
-Nom complet, DNI, direcció, telèfon i correu electrònic
-Professió
-Lloc i data en que la que s’ha prés la fotografía.

9- S’estableixen 2 premis i un accésit:
– 1er premi: 100€ i publicació en el llibret de falles de la Falla Districte Les Roques 2016 i ampliació.
– 2on premi: 50€ i ampliació.
– Accèsit: ampliació.

10- El jurat triarà les obres guanyadores, així com tres reserves. Les obres guanyadores seran anunciades el 13 de desembre de 2015 en un acte que s’organitzarà a tal fi, al mateix temps que seran exposades totes les obres.