Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Moisés de Regino Mas?

Montroy, también de Fallas este finde

No nos habíamos olvidado de Montroy, el vecino de Montserrat, que también planta su falla hoy mismo. Este es su programa de festejos.

 

Escut Falla de MontroyDimecres, 26 de març

A les 20.30 h. Plantà de la falla infantil.

A les 21.30 h. Sopar de la plantà.

A les 00.00 h. Rematada de la plantà oficial.

 

Dijous, 27 de març

Caldrà apuntar-se per als dinars dels infantils i els majors al casal faller, des del dimecres per la vesprada fins al dijous per la nit,  per al dinar dels infantilsi des del dimecres per la vesprada fins el divendres per la vesprada, per al dinar dels majors.

A les 17.30 h: Festa de cucanyes en la porta del casal per als fallers i simpatitzants. A continuació xocolate per a tots, i aprofitarem la vesprada per a fer l´entrega dels distintius de la comissió infantil.

A les 19.00 h: Acompanyats de tabal i dolçaina, farem l´arreplegà de l´estoreta pels carrers del poble.

A les 22.00 h: Sopar d´entrepà al casal per a tothom i en especial, per als fallers i falleres que tinguen otorgada una recompensa de Junta Central Fallera. Després hi haurà un espectacle de playback “sorpresa” on podran participar tots aquells espontanis que presenten a l´encarregat de la música de la falla, la seua cançó. No hi ha límit d´edat.

 

Divendres 28 de març

De 13.00 a 14.00 i de 16.00 a 18.00 h.: S´instal·larà un parc infantil per a tots els xiquets.

A les 14.00 h: Es farà un dinar per a tota la comissió infantil.

A les 19.00 h: Primera cercavila per a repartir els detalls als abonats, en agraïment per la seua col·laboració. L´itinerari serà de la Font, cap el C/ Horta. Acompanyats per la Societat musical L´Armonia.

A les 21.00 h: Tradicional festival de paelles en el C/ La Pau, on començaran a cuinar-se totes les paelles. També hi haurà tómbola amb premis per a tots.

A les 22.00 h: Sopar en el C/ La Pau, de totes les paelles que se puguen menjar. Després ball amb la disco mòbil DKM.

 

Dissabte, 29 de Març

A les 12.00 h: Segona cercavila dels abonats, farem l´altra part del poble, o siga de la Font cap el Raval. Acompanyats per la Societat Musical L´Armonia.

A les 14.00 h: Extraordinària mascletà, dedicada a la comissió infantil.

A les 17.30 h: Acompanyats per la Societat Musical L´Armonia, abans de començar amb nostra solemne ofrena, acudir puntualment al casal per a junts a tots aquells que ens vullguen acompanyar, arreplegar a les Falleres Majors i el President Infantil.

A les 18.30 h: Donarem començament a la desfilada, eixint des del casal

per a celebrar l´emotiva ofrena de flors a la nostra patrona, la Divina Aurora (es prega màxima puntualitat).

A les 22.30 h: Sopar sobaquer en el casal per a tots els fallers, amics i simpatitzants que vullguen gaudir de les nostres festes falleres.

A les 24.00 h: Al pavelló de la Falla, farem revetla amb la afamada orquesta Nueva Talisman.

 

Diumenge, 30 de març

A les 11.30 h: Acompanyats per la Societat Musical L´Armonia, arreplegarem a les falleres majors i acudirem a l´Església per a asistir a la Santa Misa en honor a Sant Josep.

A les 13.00 h: Des de la plaça Espanya es ballarà una dansà pel Carrer Major, finalitzan en la Plaça de l´Església.

A les 14.00 h: Extraordinària mascletà, dedicada a la comissió major.

A les 19.00 h: Tradicional tren faller on es demostra que no hi ha edat per a passar-ho bé i per a gaudir de la festa en companyia de tots amb unió i harmonia.

A les 22.00 h: Sopar sobaquer al casal per als més fadrins que encara aguanten.

A les 23.00 h: Farem la típica rodà a la mançana eixint del casal i les Falleres Majors, sempre acompanyades pels nostres Presidents, li pendran foc a la traca que cremarà els monuments fallers 2014