Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Llévate 200 euros por un ‘playback’

¿Bailas hasta con la música del Telediario? Entonces puedes ganar hasta 200 euros presentándote al VI Concurso de Play-Backs de fallas y asociaciones de la Falla Molí de Vent, de Puçol. Será el 29 de mayo, y tendrá dos modalidades, infantil y mayor, con un premio de 200 al mejor número de cada una. Se podrá cenar bocata de longanizas con refresco por 4 euros, y después habrá discoteca móvil. ¿Quieres saber más? Pues…

BASES DEL CONCURS DE PLAYBACKS DE LA FALLA MOLÍ DE VENT

Playbacks falleros1) El concurs es realitzara al carrer, en un escenari de unes mides aproximades de 6 metres de llarg per 4 de ample/profunditat (falta per confirmar).

2) Podran participar en este concurs totes les comissions falleres i associacions que ho sol•liciten.

3) Cada comissió només podrà presentar una actuació COM A MÀXIM en qualsevol de les dos modalitats: la modalitat MAJORS i modalitat INFANTILS, es a dir, com a màxim 2 actuacions inscrites al concurs per la mateixa falla o associació.

4) L’edat máxima dels participants en la modalitat INFANTILS serà de catorze anys, i l’edat mínima dels participants en la modalitat MAJORS serà de catorze anys.

5) El mínim per actuació serà de tres persones i un màxim de dèsset (que estiguen a l’escenar, es a dir, podrán participar més persones pero a l’escenari podrán estar un máxim de dèsset actúan al mateix moment, poden eixir i anar-se’n durant l’actuació).

6) La concentració en el nostre casal serà a les 19.00 hores per a la realització del sorteig de les posicions de les actuacions i repartiment dels tiquets del sopar. Aquells participants que no acudisquen a la reunió hauran de conformar-se amb el dia i lloc d’actuació que els corresponga en el sorteig.

7) Primer actuaran les comissions participants de la modalitat INFANTIL i després els de la modalitat MAJOR.

8) La falla admetrà a les 20 primeres falles i associacions que confirmen l’asistència.

9) El dia 26 de juny serà l’últim dia tant per a confirmar l’asistència a l’acte tenint que notificar a la falla els membres que participen per actuació, nom complet de la cançó, intèrpret, telèfon de contacte, nom de la persona de contacte i de la falla participant.

10) El dia 9 de juny serà l’últim dia per fer arribar a la falla (pels mitjans que al final es relacionen) la cançó, encara que recomanem que el dia del concurs la porteu en un pen o CD. La Falla Molí de Vent no es fa responsable del mal funcionament de les cançons entregades per les falles.

11) El concurs es desenrotllarà amb els mateixos mitjans d’il•luminació i decorat per a tots els participants, encara que s’acceptaran decorats i il•luminació especials aportats per cada concursant.

12) Aquelles comissions que necesiten presa de llum al escenari, deuran comunicar-ho.

13) En cas de que vàries falles presenten la mateixa cançó, s’atendran per ordre d’arribada comunicant-lo a les falles que tinguen que modificar-la.

14) S’establixen els següents premis per a les dos modalitats:
PRIMER PREMI: TROFEU + 200€
SEGON PREMI: TROFEU
TERCER PREMI: TROFEU
PREMI A LA MILLOR ACTUACIÓ LOCAL (només per a falles i associacions de Puçol): TROFEU

15) Els valors a puntuar per cada actuació seran els següents:
VESTUARI, ORIGINALITAT, VOCALITZACIÓ I COREOGRAFIA

16) La decisió del jurat serà inapel•lable.

17) La Falla es reserva el dret de modificar parts de les següents bases, així com anul·lar l’acte.

18) EN EL CASAL NI HAURÀ SERVEI DE BARRA I SOPAR: ENTREPÀ DE LLONGANISSES (HI HAURA TOMACA PER A QUI VULGA) + POT DE REFRESC 4€ (el sopar haurà de reservar-se com a mínim amb 3 dies d’antelació per a tindre un càlcul orientatiu).

19) L’inscripció i participació en este concurs porta implícita l’acceptació d’estes BASES.