Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Eugeni Alemany actuarà en la Festa de les Lletres Falleres

El televisiu Eugeni Alemany oferirà un monòleg en la Festa de les Lletres Falleres que se celebra el 10 de maig. A més d’humor, hi haurà un homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés i, com no, l’entrega dels premis a llibrets d’esta plataforma. Els periodistes Montse Català i Jaume Bronchud presentaran l’acte.

Festa de les Lletres FalleresDivendres 10 de maig serà quan tinga lloc la segona Festa de les Lletres Falleres a partir de les 20.00 hores. Al Centre Instructiu Musical de Benimaclet (carrer Baró de San Petrillo, número 14, de València) s’entregaran els premis a llibrets inclosos en esta marca i es descobrirà qui n’ha guanyat l’últim, el Premi #Plf13 al millor missatge satíricofaller en xarxes socials. Durant l’entrega hi haurà poesia i humor satíric de diverses actuacions i amb la col·laboració dels presentadors de la gala, Montse Català i Jaume Bronchud.

En l’acte s’entregaran un diplomes acreditatius als guanyadors dels premis i es retrà homenatge al poeta valencià Vicent Andrés Estelles, del qual es complixen 20 anys de la seua mort. L’actriu Imma Guerrero recitarà dos de les seues poesies festives més representatives, mentres que el guitarrista Borja Penalba i el cantant Tomàs de los Santos oferiran una selecció de cançons compostes a partir de poemes seus. Finalitzarà la gala un monòleg d’Eugeni Alemany, presentador de diversos programes de Canal 9, Levante TV i Telecinco, on posarà en escena humor, ironia i sàtira.