Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Aquellas primeras fallas?

And the winner is… la Falla Sant Nicolau

Glamour i emocions van viure’s anit en la Gala de Curtmetratges de Gandia, on la Falla Sant Nicolau va ser la triomfadora amb Realitat o ficció. Un divertit vídeo on la protagonista li dóna voltes, precisament, a com fer el mateix curtmetratge. En segon lloc ha quedat la Falla Plaça del Mercat amb Robin Xoof, i en tercer la Falla Màrtirs amb President. ¿Vols vore’ls?

Però no són els únics premis que s’han donat en este concurs de curtmetratges. A mode dels Oscar, s’han atorgat també els premis Fede a diverses categories artístiques.  El Fede a millors efectes especials ha sigut per a Alqueria Nova, el de millor guió  a la Falla Benirredrà, el de millor direcció a Falla Plaça del Mercat, el de millor actor a José Enrique Torres de la Falla Sant Josep Raval, i el de millor actriu a Sabrina Pérez de la Falla Sant Nicolau “Mosquit” .

Estos són els curtmetratges guanyadors: