¿Has leído "Las Fallas de la riada"?

Música i ball per a estes Falles

Alguns es cansen (amb gust, clar) patejant en Fallas, però d’altres preferixen fer-ho ballant per la nit. Per a estos últims tenim tres recomanacions: sessions de música disco amb DJ famosos en Falla El Sud i Els Generals, i una “Santa Verbena” a Russafa. No cal confesar-se abans d’anar a esta última (més bé després).

Generals Intense Music 2013El dissabte abans de la setmana fallera, el 9 de març, ja tenim dos cites amb molta marxa. Per una banda, la “Santa Verbena” de les falles més “catòliques” de Russafa: El Clero, Cádiz-Cura Femenia i Sant Valer. Enguany actuarà l’Orquestra Sioux a partir de les 23.30 hores per a portar al cel (o a l’infern, que és més divertit) a la gent amb ganes de passar-ho bé.

Ara bé, si preferixes la música disco, la Falla Els Generals tindrà al mateix temps la seua “Generals Intens Music”. Serà un festival on participaran tres DJ amb nom: Fernando DJ (Penélope , Lips , Oh Dios mío) , José Coll (Remember the music) i Cristian San Bernardino (del programa Anda ya de Los 40 Principales). Serà al carrer General Llorens, a València.

Però José Coll tindrà més treball en plena setmana fallera, concretament el 16 de març, quan punxe en la Falla Rubén Vela-Doctor Waksman “El Sud” el seu “Remember the music” recordant el que sonava els anys 80 i 90.  Serà a partir de les nou de la nit al carrer Rubén Vela, front al número 24.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar