Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Música i ball per a estes Falles

Alguns es cansen (amb gust, clar) patejant en Fallas, però d’altres preferixen fer-ho ballant per la nit. Per a estos últims tenim tres recomanacions: sessions de música disco amb DJ famosos en Falla El Sud i Els Generals, i una “Santa Verbena” a Russafa. No cal confesar-se abans d’anar a esta última (més bé després).

Generals Intense Music 2013El dissabte abans de la setmana fallera, el 9 de març, ja tenim dos cites amb molta marxa. Per una banda, la “Santa Verbena” de les falles més “catòliques” de Russafa: El Clero, Cádiz-Cura Femenia i Sant Valer. Enguany actuarà l’Orquestra Sioux a partir de les 23.30 hores per a portar al cel (o a l’infern, que és més divertit) a la gent amb ganes de passar-ho bé.

Ara bé, si preferixes la música disco, la Falla Els Generals tindrà al mateix temps la seua “Generals Intens Music”. Serà un festival on participaran tres DJ amb nom: Fernando DJ (Penélope , Lips , Oh Dios mío) , José Coll (Remember the music) i Cristian San Bernardino (del programa Anda ya de Los 40 Principales). Serà al carrer General Llorens, a València.

Però José Coll tindrà més treball en plena setmana fallera, concretament el 16 de març, quan punxe en la Falla Rubén Vela-Doctor Waksman “El Sud” el seu “Remember the music” recordant el que sonava els anys 80 i 90.  Serà a partir de les nou de la nit al carrer Rubén Vela, front al número 24.