Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Dónde verlas?

Guanyen els betlems de Cabanyal i Malva-rosa

Betlem J Vilar-M Cabanyal 2012-13 (8).JPGEls betlems de Just Vilar-Mercat del Cabanyal i de Sant Rafael-Antón Martín han guanyat en la categoria lliure del concurs de l’Agrupació de Falles del Districte Marítim. En clàssics, o siga, els de tota la vida amb romans i ovelles, les “plantades nadalenques” de les falles Malva-rosa-A. Ponz-Cavite i Barri Beteró són els campions.

El portal amb el centre històric de Just Vilar-Mercat del Cabanyal ha sigut el guanyador en la categoria lliure de més de 8 metres quadrats del concurs del Marítim. En segon lloc ha quedat José Belliure-Vicente Guillot. En menors de 8 metres ha triomfat amb el primer lloc Sant Rafael-Antón Martín, seguint-le Barraca-Espadà.

Quant als clàssics, en més de 8 metres quadrats ha quedat el de Malva-rosa el primer, sent el segons el de Grups Mare de Déu del Carme i el tercer Arquitecte Alfaro-Francesc Cubells. En més menuts va guanyar Barri Beteró, quedant Indústria-Sants Just i Pastor el segon.

El jurat del concurs va estar format per Carlos Pradillas,  Mayte LechugaEnrique Burriel.