¿Has leído "La plantà"?

Guanyen els betlems de Cabanyal i Malva-rosa

Betlem J Vilar-M Cabanyal 2012-13 (8).JPGEls betlems de Just Vilar-Mercat del Cabanyal i de Sant Rafael-Antón Martín han guanyat en la categoria lliure del concurs de l’Agrupació de Falles del Districte Marítim. En clàssics, o siga, els de tota la vida amb romans i ovelles, les “plantades nadalenques” de les falles Malva-rosa-A. Ponz-Cavite i Barri Beteró són els campions.

El portal amb el centre històric de Just Vilar-Mercat del Cabanyal ha sigut el guanyador en la categoria lliure de més de 8 metres quadrats del concurs del Marítim. En segon lloc ha quedat José Belliure-Vicente Guillot. En menors de 8 metres ha triomfat amb el primer lloc Sant Rafael-Antón Martín, seguint-le Barraca-Espadà.

Quant als clàssics, en més de 8 metres quadrats ha quedat el de Malva-rosa el primer, sent el segons el de Grups Mare de Déu del Carme i el tercer Arquitecte Alfaro-Francesc Cubells. En més menuts va guanyar Barri Beteró, quedant Indústria-Sants Just i Pastor el segon.

El jurat del concurs va estar format per Carlos Pradillas,  Mayte LechugaEnrique Burriel.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar