Socarrats es renova

Esta web no és l’única que es renova (d’ací a poc li toca al logo): el bloc faller Socarrats ha canviat la seua imatge, estarà més present en les xarxes socials i a partir d’ara permet que en la secció d’opinió fallera participe qualsevol que ho desitge, ja siga donant el seu nom o de forma anònima.

El bloc d’informació fallera Socarrats ha començat una nova etapa on el primer canvi visible ha sigut el logo, dissenyat per una persona pertanyent al món faller com declaren ells mateixos. Una de les intencions que tenen amb este canvi de temporada és participar més en la xarxa social Twitter, així com recollir opinions sobre el món de les falles de qualsevol que la vulga enviar a la web. Els textos han d’enviar-se al correu electrònic blogsocarrats@gmail.com.

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar