¿Has leído "Dalí diseñó una falla"?

Socarrats es renova

Esta web no és l’única que es renova (d’ací a poc li toca al logo): el bloc faller Socarrats ha canviat la seua imatge, estarà més present en les xarxes socials i a partir d’ara permet que en la secció d’opinió fallera participe qualsevol que ho desitge, ja siga donant el seu nom o de forma anònima.

socarrats

El bloc d’informació fallera Socarrats ha començat una nova etapa on el primer canvi visible ha sigut el logo, dissenyat per una persona pertanyent al món faller com declaren ells mateixos. Una de les intencions que tenen amb este canvi de temporada és participar més en la xarxa social Twitter, així com recollir opinions sobre el món de les falles de qualsevol que la vulga enviar a la web. Els textos han d’enviar-se al correu electrònic blogsocarrats@gmail.com.