Setmana cultural de Quint, finiquitada

Tot s’acaba, com la setmana cultural de la Falla Quint-Pizarro. Xarrades sobre ventalls pintats a mà, indumentaria i orfebreria; presentació dels esbossos de les falles de 2013; exposicions fotogràfiques; i discoteca mòbil són alguns dels actes que s’han pogut gaudir al casal d’esta comissió de Mislata que enguany complix quaranta “tacos”.

Esta setmana cultural, que va iniciar-se dijous passat amb la presència de la fallera major de València 2012, Sandra Muñoz, i la seua cort d’honor; el alcalde de Mislata, Carlos Bielsa; el regidor de festes d’este ajuntament, Francisco José Martínez; i els representants de la comissió, Carmen Navarro Martínez, Claudia Palma Expósito, Fernando Moliner Sanz i Cristian Gómez Valle. 

El dia 9, divendres, va se quan van conéixer-se els projectes de falla per a 2013, tant el gran de l’artista Miguel Balaguer com l’infantil de Laura Palmeri. Després hi hagué un col·loqui al voltant de l’orfebreria amb Miguel Bertomeu i dels ventalls pintats a mà d’Ana Muñoz. Dissabte hi hagué un dinar típicament valencià i discoteca mòbil per la nit, i diumenge es va tancar la setmana cultural amb un altre dinar, on cada faller va portar un menjar diferent.

Una exposicions de ventalls pintats, una de fotografies de P. González i una xarrada d’indumentària dels anys setanta amb Julia González són altres esdeveniments que van tingut en esta setmana cultural.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar