Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Falleres majors proclamades i per proclamar

L’activitat “falleramajoril” no para en estos dies. Dissabte que ve, 27 d’octubre, la Falla Pius XI-Fontanars proclamarà la seua fallera major infantil 2013, Ana Monteagudo Varona, però l’anterior ja vam tenir la de les falleres majors de Santa Maria Micaela-Martí l’Humà, Claudia Gómez de los Ángeles i Sara Vinagre Hernández. A més, diumenge passar va ser la presentació infantil de la Falla Port Rotes, protagonitzant-la Neus Martí.

En efecte, este dissabte 27 d’octubre a les 17.30 hores tindrà lloc la proclamació de la fallera major infantil de Pius XI-Fontanars, Ana Monteagudo, i serà després d’un berenar per als xiquets. Anirà acompanyada del seu president infantil, Borja Gregori Franco. La que ja s’ha realitzat és la de Santa Maria Micaela, on van proclamar-se les falleres majors Claudia Gómez (infantil) i Sara Vinagre (major), junt al presidente infantil José Mosteiro Roselló i el president de la falla Felipe de los Ángeles Rovira. Al matí següent, Neus Martí va viure la seua presentació com a fallera major de Port Rotes, en un acte ambientat en un bosc encantat.