Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Duc homenatjarà els seus col·laboradors

duc50aniCelebrant les seues noces d’or la Falla Duc de Gaeta (sense barallar-se amb ningú, ja que no té cònjuge), celebrarà la segona gala el dia 28 d’octubre a la Sala Canal. Col·laboradors de la seua història, nous estendards i projectes es donaran cita en l’acte.

 

A les onze del matí començarà la II Gala Cinquanta Aniversari de Duc de Gaeta-Pobla de Farnals. En ella tindran un homenatge tots els col·laboradors que han ajudat la comissió a aconseguir els nombrosos èxits que té en el seu haver. També s’imposaran les medalles commemoratives de l’aniversari a totes les falleres majors i tots els presidents que ha tingut la falla en la seua història i es presentaran els nous estendards i la insígnia commemorativa. Per últim, es voran les maquetes dels monuments que plantaran en 2013, que seran obra dels artistes Javier Fernández (infantil) i Alberto Ribera (major).