Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La mascletà?

El president d’Azcárraga, premi Tabalet

escut smmLa Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà ha concedit el Premi Tabalet 2013 a Antonio Badía Meneses, president de la Falla Azcárraga-Ferran el Catòlic, en suport a ell i a la seua comissió pel mal moment que estan passant ara mateix amb el judici per l’explosió pirotècnica de 2007. Este reconeixement s’entregarà el 15 de novembre a les 20 hores al casal de la comissió, acte en el qual presentaran també els projectes de falla per a 2013. Qui també farà una presentació, esta vegada del llibre commemoratiu del seu 150 aniversari, és la Falla Sant Miquel-Plaça Vicent Iborra. Serà el 27 d’octubre al Centre del Carme (carrer Museu, número 2, de València), i comptarà amb la participació de Felip Garín, director d’eixe centre i també del Consorci de Museus.