El ‘Tirant’ de Na Jordana torna el 29 de setembre

Tirant lo Blanc no es cansa, i el tio any rere any des de fa dotze, apareix per la Falla Na Jordana quan s’apropa el 9 d’octubre. Enguany el tindrem de nou en el “Tirant de Lletra” d’esta comissió, el qual començarà el 29 de setembre a les 20.00 hores dins del Museu Centre del Carme.

 

Ja està ací la lectura dramatitzada del clàssic de la literatura valenciana Tirant lo Blanc, la qual pretén contribuir a la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana mitjançant la reivindicació de la cultura i la llengua pròpia. Una lectura que des de fa dotze anys ha comptat amb l’ajuda de voluntaris de tot tipus: polítics i electors; esportistes i aficionats; escriptors, periodistes i lectors; representants del món de la música, de les arts escèniques i del món de l’espectacle i espectadors; artistes i crítics; lingüistes, filòlegs i parlants; representants de l’organisme rector de la festa i fallers de base; veïns i visitants; etc…

A banda de la representació llegida de la novel·la (a la qual qualsevol pot participar), el “Tirant de Lletra” es complementa amb exposicions, audiovisuals, conferències i molt més. Enguany, la sessió d’obertura serà el 29 de setembre a les 20.00 hores al claustre de l’antic Convent del Carmen, actual Centre del Carme (carrer Museu, 2, València). Allí tindran llocs primeres lectures, el pregó i un concert de benvinguda.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar