¿Has leído "Fallas pidiendo trenes"?

Campionats de truc per als millors del món mundial

tructorrent¿Et consideres un monstre del truc? ¿Penses que guanyaries a qualsevol que se’t pose davant? Aleshores gaudiràs apuntant-te als dos campionats mundial de truc que se celebraran a El Puig i a Silla. Les falles Carrer La Mar i Reis Catòlics respectivament en són les organitzadores, i oferixen molts diners en premis.

Així és. El 30 de setembre i a Silla, la Falla Reis Catòlics celebra el seu III Campionat Mundial de Truc. Es jugarà a La Nau a partir de les nou del matí, costant la inscripció 30 euros per parella que inclouen esmorzar i dinar. Els diners cal ingressar-los al compte 3159-0008-41-2195158122, els quals poden estar ben invertits si es guanyen els 2.000 euros del primer premi, els 500 del segon o el viatge a Benidorm per al triomfador de la repesca. Les bases del concurs es troben en la web www.reiscatolics.com.

Quasi un mes després i en altre punt de la província de València, concretament el 28 d’octubre i a El Puig, tindrà lloc el també tercer Campionat Mundial de Truc de la Falla Carrer La Mar i Adjacents. Començarà a les nou del matí al seu casal (carrer José Monterde, número 9, El Puig), havent-hi en joc tres premis de 1.500, 300 i 200 euros respectivament, més trofeu per a cadascú. La inscripció costa  15 euros per persona (esmorzar inclòs) i pot fer-se fins al 26 d’octubre fent un ingrés en el compte de Ruralcaja 3082-1119-92-5760386523, indicant el nom i telèfos del concursant.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar