Campionats de truc per als millors del món mundial


¿Et consideres un monstre del truc? ¿Penses que guanyaries a qualsevol que se’t pose davant? Aleshores gaudiràs apuntant-te als dos campionats mundial de truc que se celebraran a El Puig i a Silla. Les falles Carrer La Mar i Reis Catòlics respectivament en són les organitzadores, i oferixen molts diners en premis.

Així és. El 30 de setembre i a Silla, la Falla Reis Catòlics celebra el seu III Campionat Mundial de Truc. Es jugarà a La Nau a partir de les nou del matí, costant la inscripció 30 euros per parella que inclouen esmorzar i dinar. Els diners cal ingressar-los al compte 3159-0008-41-2195158122, els quals poden estar ben invertits si es guanyen els 2.000 euros del primer premi, els 500 del segon o el viatge a Benidorm per al triomfador de la repesca. Les bases del concurs es troben en la web www.reiscatolics.com.

Quasi un mes després i en altre punt de la província de València, concretament el 28 d’octubre i a El Puig, tindrà lloc el també tercer Campionat Mundial de Truc de la Falla Carrer La Mar i Adjacents. Començarà a les nou del matí al seu casal (carrer José Monterde, número 9, El Puig), havent-hi en joc tres premis de 1.500, 300 i 200 euros respectivament, més trofeu per a cadascú. La inscripció costa  15 euros per persona (esmorzar inclòs) i pot fer-se fins al 26 d’octubre fent un ingrés en el compte de Ruralcaja 3082-1119-92-5760386523, indicant el nom i telèfos del concursant.