Fallas para falleros y no falleros según Candreu

El sopar anual de corts d’honor ajudarà als malalts cerebrals

fmv2002

L’Associació Valenciana de Dany Cerebral Sobrevingut serà la beneficiària del sopar anual de corts d’honor que tindrà lloc enguany. Les encarregades, la fallera major de València de 2002, Sara Martín Marín, i la seua cort d’honor, han volgut donar fons d’esta manera a eixa entitat benèfica. El sopar tindrà lloc als salons de l’Alameda Palace el dia 9 de novembre a les 21.00 hores.

El dany cerebral adquirit és una malaltia del cervell que es produïx de manera sobrevinguda originada per factors com l’ictus, un traumatrisme craneoencefàcil i tumors cerebrals. Les persones que el patixen perden autonomia personal, per la qual cosa necessiten ajuda tècnica i humana. Els diners aconseguits majoritàriament amb una rifa que tindrà lloc en el sopar serviran per ajudar a estes persones.