Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Moisés de Regino Mas?

Amb les falles dels pobles, ¿què passa?

cercleAixò es pregunta el Cercle d’Opinió Bunyol d’Or i Brillants amb Fulles de Llorer. Tant parlar de les falles de la ciutat de València, ¿i per què tan poc de les que es planten als pobles? Este és el tema del pròxim col·loqui que tenen previst, el qual tindrà lloc el 4 de juliol (dia americà per excel·lència) a les 20 hores.

La xarrada tindrà com a participants Antonio Sánchez Uroz (president de la Interagrupació de Falles de València), José Cebrián Cerrillo (vicepresident de l’Agrupació Túria), Manuel Esteve Pérez (president de la Falla Creu i Mislata), José Antonio Izquierdo Villarroya (vicepresident de la Falla Cuba-Buenos Aires i delegat d’arxiu de Junta Central Fallera) i Alejandro García Martínez (director del programa Cadafal de Ràdio 9). Moderarà Francisco Quiles Miralles, secretari del Cercle d’Opinió.