Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La plantà?

Una cort sense preselecció a Torrent

P1100579b

Set xiquetes i nou jóvens formen les corts d’honor de Torrent. I sense votacions ni polèmiques, ja que no han calgut preseleccions: són totes les candidates que s’han presentat. El 14 de juliol es triaran la fallera major de Torrent i la fallera major infantil de Torrent entre elles.

El 5 de juny va tindre lloc la firma de compromisos de les corts d’honor de Torrent a la Casa de la Cultura de la ciutat. No ha calgut cal preselecció, ja que no s’han presentat més candidates i el nombre de components serà de 8 majors i 8 infantils, quantitats que s’han complit més o menys. Les falleres majors de 2012, Inma García i Irene Andreu van, presidinr l’acte i van donar consells a les “novates”. El delegat de Cultura de l’Ajuntament de Torrent, Modest Muñoz, va felicitar a les corts d’honor.

P1100585b

La cort d’honor infantil de Torrent està formada per Carla Gómez Campos, Carla Pavón Roca, Carmen Puchol Cano, Vanesa Giménez Leralta, Vanesa Maroto Esteve, Tamara Camarena Requena i Alicia Moreno Jiménez.

P1100590b

Quant a la major, s’inclouen en la mateixa Raquel Moreno March, Laura Rodríguez Chulià, Vanesa Garrido Pérez, Rebeca Piles Andrés, Amparo de Déu Tronch, Marta González Izquierdo, Verónica Aguilera Castro, Belinda Requena Sanchís i Noemí Lorenzo Sánchez.

Com en l’any anterior, es posarà en marxa en Internet un projecte anomenat “Camí d’un somni” on es podrà seguir l’elecció de les màximes representants de les Falles de Torrent. Este espai web el portarà la gestora que ara s’encarrega de dirigir la Junta Local Fallera de Torrent, en transició per a ser un organisme autònom municipal.