El Museu Faller ja té dos nous inquilins 1


El Museu Faller està més ple des d’esta vesprada amb l’arribada dels ninots indultats de 2012: el gran, de la Falla Alm. Cadarso-Comte d’Altea, i l’infantil, de la Falla Na Jordana. I a més, en una paret penjaran el retrat de la fallera major de València actual, Sandra Muñoz, que també ha entrat hui a l’edifici.

L’entrada al Museu Faller de Montolivet ha sigut de nou on, entre mitjans de comunicació, fallers i corts d’honor, s’ha fet l’entrega dels ninots indultats en la darrera Exposició del Ninot. El gran, obra de l’artista faller Manuel Algarra, era part de la Falla Almirall Cadarso i representa uns artistes de circ que, per causa de la crisi, utilitzen la mona per a demanar almoina. Per altra banda, l’infantil és un treball de l’artista Joan S. Blanch per a Na Jordana i representa una família que en l’Ofrena miren la figura de la Mare de Déu. Els presidents de les dues comissions falleres, Laura Cano i Pere Borrego, no han faltat a la cita de hui, així com les falleres majors de València, Sandra Muñoz i Rocío Pascual, i les seues corts d’honor, i el president de Junta Central Fallera, Francisco Lledó.

En el mateix acte, s’ha descobert i entregat al Museu Faller el quadre que representa la fallera major de València.