Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Fallas pidiendo trenes?

El Museu Faller ja té dos nous inquilins

Entrega ninots 2012 al Museu Faller 20120531 004

El Museu Faller està més ple des d’esta vesprada amb l’arribada dels ninots indultats de 2012: el gran, de la Falla Alm. Cadarso-Comte d’Altea, i l’infantil, de la Falla Na Jordana. I a més, en una paret penjaran el retrat de la fallera major de València actual, Sandra Muñoz, que també ha entrat hui a l’edifici.

L’entrada al Museu Faller de Montolivet ha sigut de nou on, entre mitjans de comunicació, fallers i corts d’honor, s’ha fet l’entrega dels ninots indultats en la darrera Exposició del Ninot. El gran, obra de l’artista faller Manuel Algarra, era part de la Falla Almirall Cadarso i representa uns artistes de circ que, per causa de la crisi, utilitzen la mona per a demanar almoina. Per altra banda, l’infantil és un treball de l’artista Joan S. Blanch per a Na Jordana i representa una família que en l’Ofrena miren la figura de la Mare de Déu. Els presidents de les dues comissions falleres, Laura Cano i Pere Borrego, no han faltat a la cita de hui, així com les falleres majors de València, Sandra Muñoz i Rocío Pascual, i les seues corts d’honor, i el president de Junta Central Fallera, Francisco Lledó.

Entrega ninots 2012 al Museu Faller 20120531 003 tile

En el mateix acte, s’ha descobert i entregat al Museu Faller el quadre que representa la fallera major de València.

Entrega ninots 2012 al Museu Faller 20120531 012