¿Has leído "¿Sabías esto?"?

Habemus falleres majors en Trafalgar i G. Barroso

fallatrafalgargbarrosoA banda de triar-se guanyador d’Eurovisió, este cap de setmana hi ha hagut algunes eleccions de falleres majors, como les d’Illes Canàries-Trafalgar i les de General Barroso-Litògraf Pascual y Abad.

P5253191

En Illes Canàries-Trafalgar les afortunades han sigut Laura Sánchez Pérez i Paula Fabra Aldana, major i infantil respectivament, mentre que Héctor Jiménez Portillo va ser nomenat president infantil. Per altra banda, en General Barroso-Litògraf Pascual y Abad (foto) van nomenar-se per a eixos càrrecs la xiqueta Lucía Cubillos Hernando i la senyoreta Clara Monsell Ruiz. L’acte va transmetre’s en directe per la web de la comissió, i en ell va presentar-se el logo del 35 aniversari de la mateixa.