Yecla contracta Alfredo Bernat i Santiago Parrado

La Falla Yecla-Cardenal Benlloch ja ha decidit qui plantarà les seues pròximes falles. Alfredo Bernat Cano plantarà la gran i Santiago Parrado la infantil, sent este últim la segona vegada que la fa. Per altra banda, esta comissió té xiquets gratis (però no és que els regale, és que no paguen quotes), cosa que no va gens malament a les famílies.

El monument que plantarà Alfredo Bernat tindrà per lema 19 de març i mostrarà tot el que passa en l’exercici faller fins el dia de la cremà, resaltant el dur treball que suposa per a la comissió en esta època de crisi. Quant a la infantil, el lema serà Amalluna, pero encara no està disponible l’esbós.

Per altra banda, i amb ànims d’allugerar un poc de quotes a les famílies de la comissió, esta falla no cobrarà als xiquets fins als tres anys. Això suposarà que 16 famílies que hi ha apuntades estalviaran uns 100 euros, diners que va de meravella estalviar-los.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar