Yecla contracta Alfredo Bernat i Santiago Parrado

La Falla Yecla-Cardenal Benlloch ja ha decidit qui plantarà les seues pròximes falles. Alfredo Bernat Cano plantarà la gran i Santiago Parrado la infantil, sent este últim la segona vegada que la fa. Per altra banda, esta comissió té xiquets gratis (però no és que els regale, és que no paguen quotes), cosa que no va gens malament a les famílies.

El monument que plantarà Alfredo Bernat tindrà per lema 19 de març i mostrarà tot el que passa en l’exercici faller fins el dia de la cremà, resaltant el dur treball que suposa per a la comissió en esta època de crisi. Quant a la infantil, el lema serà Amalluna, pero encara no està disponible l’esbós.

Falla grande YCB 2013

Per altra banda, i amb ànims d’allugerar un poc de quotes a les famílies de la comissió, esta falla no cobrarà als xiquets fins als tres anys. Això suposarà que 16 famílies que hi ha apuntades estalviaran uns 100 euros, diners que va de meravella estalviar-los.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar