Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Qui té un amic té 25 euros

najordanaDe vegades l’amistat costa diners, sobretot si convides a sopar a un amic fartó. Als amics de Na Jordana també, però amb esta forma de col·laboració amb esta comissió li ajuden als fallers a pagar la falla i les activitats culturals que realitzen, i a canvi tenen la possibilitat d’emportar-se un ninot de la falla infantil a casa o una caixa regal, entre altres avantatges.

Efectivament, si vols recolzar a la Falla Na Jordana en estos temps de crisi, pots fer-ho aconseguint el carnet d’amic de Na Jordana. Per un donatiu de 25 euros anuals, oferixen el dret a visitar les falles per dins de les tanques, accés a la barra del casal, un separador de CD o DVD  amb un disseny exclusiu, un número per a la rifa d’un ninot de la falla infantil, i la participació en el sorteig de dues caixes regal Smartbox (“Estancia pintoresca” i “Cena chic”) i d’una reproducció del famós Pinotxo de la falla de 2001.