Qui té un amic té 25 euros

De vegades l’amistat costa diners, sobretot si convides a sopar a un amic fartó. Als amics de Na Jordana també, però amb esta forma de col·laboració amb esta comissió li ajuden als fallers a pagar la falla i les activitats culturals que realitzen, i a canvi tenen la possibilitat d’emportar-se un ninot de la falla infantil a casa o una caixa regal, entre altres avantatges.

Efectivament, si vols recolzar a la Falla Na Jordana en estos temps de crisi, pots fer-ho aconseguint el carnet d’amic de Na Jordana. Per un donatiu de 25 euros anuals, oferixen el dret a visitar les falles per dins de les tanques, accés a la barra del casal, un separador de CD o DVD  amb un disseny exclusiu, un número per a la rifa d’un ninot de la falla infantil, i la participació en el sorteig de dues caixes regal Smartbox (“Estancia pintoresca” i “Cena chic”) i d’una reproducció del famós Pinotxo de la falla de 2001.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar