Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Del Pregón a la Crida?

Santa M. Micaela rep un premi de VLCCiudad.com

EsticEnElsDesamparatsLa Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà ha rebut el Premi Festes i Tradicions de la web informativa VLCCiudad.com amb motiu del suport de la comissió a la fundació benèfica Maides, inclòs dins del programa solidari “Estic en els Desemparats”.

El reconeixement valora especialment la difusió de la tasca social d’eixa fundació, que continua el treball solidari que ja va començar el Pare Jofré fa segles. Però a banda de la Falla Santa Maria Micaela, han sigut guardonats en esta primera edició d’estos premis l’Autoritat Portuària de València, Turismo Valencia, l’Associació de Veïns de Patraix i el Levante Unió Esportiva. El dia de l’entrega serà el 4 de juny a les 19.30 hores i el lloc, l’Hotel Novotel del carrer Ayora, número 1, de València.