Mil euros si guanyes este campionat de truc de Torrent

Què bé anirien per a tapar forats, ¿veritat? Doncs si vols eixe premi, hauràs d’apuntar-te al campionat de truc organitzat per l’Agrupació de Falles de Torrent (no cal que sigues faller) que tindrà lloc el 16 de juny, i guanyar-lo. Això sí, et tocarà repartir els euros amb la teua parella de jocs.

L’Agrupació de Falles de Torrent ha convocat el seu primer campionat obert de truc, on qualsevol, siga faller o no, i siga de la localitat que siga, pot apuntar-se. La quota per inscriure’s és de 30 euros per parella, quantitat que inclou l’esmorzar i el dinar, i que cal ingressar en el compte bancari 3118-0010-21-2413293412 indicant en l’ingrés “I Campionat Truc Agrupació” i el nom de la parella inscrita. Per a formalitzar esta inscripció cal escriure un correu electrònic a agrupaciofallestorrent@gmail.com, portar omplit el full d’inscripció al casal d’alguna de les comissions agrupades, o bé telefonar al número 633799073, en qualsevol cas fins al 13 de juny. Els premis que hi ha en joc són de 1.000 euros per a la parella guanyadora, 400 euros per al subcampions, 100 euros per als tercers i dos pernils per als quarts.

El campionat tindrà lloc el 16 de juny a l’àgora del Parc Central de Torrent. Amb este torneig es col·labora amb l’Associació Juvenil Nova Vida, ja que part de l’import de les inscripcions es destinen a esta entitat benèfica.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar