Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La plantà?

Festes valencianes i marcianes

festavalmarc

Continuen anunciant-se festes de comissions falleres, i continua havent-hi de tot. La Falla Les Roques de Dénia planteja la seua primera festa valenciana, mentre que Sant Isidre, a València, se’n va més lluny (i tan lluny): a Mart.

En efecte, per a este dissabte 19 de maig hi ha més festes organitzades per falles. A Dénia, la Falla les Roques ha pensat una festa valenciana on, si vas amb brusa de faller, et donen un detall. Començarà a les nou de la nit amb un sopar de cabasset, per a iniciar-se a les 22.30 hores la festa en sí.

Per altra banda, la Falla Sant Isidre vol celebrar la festivitat del seu patró amb una “festa marciana”, és a dir, ambientada en l’espai exterior amb extraterrestres inclosos. Començarà pel matí amb activitats infantils i desfilades, per a passar a migdia al dinar. Després, els majors tindran diversos jocs, cercavila i, ja per la nit, el sopar.