Festes valencianes i marcianes

Continuen anunciant-se festes de comissions falleres, i continua havent-hi de tot. La Falla Les Roques de Dénia planteja la seua primera festa valenciana, mentre que Sant Isidre, a València, se’n va més lluny (i tan lluny): a Mart.

En efecte, per a este dissabte 19 de maig hi ha més festes organitzades per falles. A Dénia, la Falla les Roques ha pensat una festa valenciana on, si vas amb brusa de faller, et donen un detall. Començarà a les nou de la nit amb un sopar de cabasset, per a iniciar-se a les 22.30 hores la festa en sí.

Per altra banda, la Falla Sant Isidre vol celebrar la festivitat del seu patró amb una “festa marciana”, és a dir, ambientada en l’espai exterior amb extraterrestres inclosos. Començarà pel matí amb activitats infantils i desfilades, per a passar a migdia al dinar. Després, els majors tindran diversos jocs, cercavila i, ja per la nit, el sopar.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar