Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Fallas en la Guerra Civil?

Paco Roca dissenyarà la falla de General Barroso

pacoroca

El dibuixant Paco Roca, premiat amb un Goya pel seu treball en la pel·lícula d’animació Arrugas, serà el dissenyador de la falla que plantarà General Barroso-Litògraf Pascual y Abad en 2013 de mà de l’artista Fede Ferrer. En consonància amb la circumstància (que rima i tot), l’artista de la falla infantil, Javier Igualada, dedicarà el seu monument al còmic.

Paco Roca, ara un dibuixant reconegut, ha tornat a la seua falla de la infantesa per a col·laborar en el monument gran, la qual serà la seua primera contribució al món faller. Roca dissenyarà l’esbós i el guió d’una falla plena de crítica i d’actualitat que realitzarà Fede Ferrer, artista que treballa amb la comissió tres anys consecutius incloent este exercici. La intenció és que este projecte entre en la secció primera A, com ja ha fet General Barroso els tres últims anys.

Quant a la falla infantil, Javier Igualada retrà un homenatge als còmics de la infantesa de Paco Roca, aquells que li van inspirar la seua afició al dibuix.