La Mercé va entregar els premis de fotografia escolar

Estes, més que falles infantils són requeteinfantils: són les fetes als col·legis. Algunes són molt bones, com demostren les imatges guanyadores del VI Concurs de Fotografies de Falles Escolars de la Falla La Mercé, de València. Tres components de corts d’honor de falleres majors de València d’altres anys han sigut el jurat.

En esta edició del premi hi ha hagut més participació que en els anys anteriors. En concret han participat 72 fotografies d’onze col·legis de la Comunitat Valenciana, de les quals ha decidit els premis un jurat format per María José Mollá Abellán (de la cort de honor de la fallera major de València 1989), Amparo Salvador Murillo (1990) i Patricia Sánchez Beltran (2010). Les fotos afortunades i els seus autors són les següents:

 

1r. MILLOR FALLA
Col·legi Santa Anna de Llíria
2n. FALLA SOLIDÀRIA
Col·legi Martín Sorolla II de València

3r. A LA MILLOR ESCENA
Col·legi La Fontaine de Burjassot

4t. AL MILLOR AMBIENT FALLER
Col·legi CEU Sant Pau de Montcada

5t. AL NINOT INDULTAT
Col·legi Sagrada Família de Manises

6t. A LA MILLOR FOTOGRAFIA
Col·legi Sant Roc de València

7t. AL MILLOR CARTELL DE FALLES
Col·legi Cumbres

 

Els premis s’entregaran el dia 19 d’este mes al casal de la comissió (carrer Aluders, número 6, de València, propet de la plaça de la Mercé), en una dia on hi haurà una festa per als xiquets on no faltarà berenar i una globotà.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar