Gales d’artistes a València i a Borriana

fallesborriana

Els artistes fallers estaran content, perquè ahir van rebre un homenatge a l’Ajuntament de València, i divendres 11 de maig en tindran un altre a Borriana.

Ahir va tindre lloc la gala d’homenatge als artistes fallers que oferia la Junta Central Fallera de València. En ella es va fer un reconeixement a tots els qui van guanyar els primer premis, tant d’enginy i gràcia com de secció i en experimentals, així com als que van aconseguir els ninots indultats. El presentador de l’acte va ser Manolo Mas, i en la presidència van estar el regidor de fires i festes de l’Ajuntament de València, Francisco Lledó, acompanyat per les falleres majors de València, Sandra Muñoz i Rocío Pascual, el mestre major del Gremi d’Artistes Fallers de València, José Latorre, i el secretari de Junta Central Fallera, José Luis Vaello.

I el mes que ve, concretament divendres 11 de maig a les 19.00 hores, hi haurà un altre homenatge a estos professionals de les falles. Serà als salons de la Caixa Rural Sant Josep (carrer La Carrera, s/n, de Borriana), en un acte organitzat pel Gremi Provincial d’Artistes i Artesans Fallers de Borriana, l’ajuntament i la junta local fallera d’esta localitat.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar