Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Gales d’artistes a València i a Borriana

fallesborriana

Els artistes fallers estaran content, perquè ahir van rebre un homenatge a l’Ajuntament de València, i divendres 11 de maig en tindran un altre a Borriana.

Ahir va tindre lloc la gala d’homenatge als artistes fallers que oferia la Junta Central Fallera de València. En ella es va fer un reconeixement a tots els qui van guanyar els primer premis, tant d’enginy i gràcia com de secció i en experimentals, així com als que van aconseguir els ninots indultats. El presentador de l’acte va ser Manolo Mas, i en la presidència van estar el regidor de fires i festes de l’Ajuntament de València, Francisco Lledó, acompanyat per les falleres majors de València, Sandra Muñoz i Rocío Pascual, el mestre major del Gremi d’Artistes Fallers de València, José Latorre, i el secretari de Junta Central Fallera, José Luis Vaello.

I el mes que ve, concretament divendres 11 de maig a les 19.00 hores, hi haurà un altre homenatge a estos professionals de les falles. Serà als salons de la Caixa Rural Sant Josep (carrer La Carrera, s/n, de Borriana), en un acte organitzat pel Gremi Provincial d’Artistes i Artesans Fallers de Borriana, l’ajuntament i la junta local fallera d’esta localitat.