Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Els premis ‘Gente de Fallas’ s’entregaran demà passat

gfEl programa Gente de Fallas entregarà per primera vegada els seus premis en una gala que celebrarà el 27 d’abril, amb motiu del seu quinzé aniversari. L’espai de ràdio de Salvador Peiró concedirà cinc guardons a persones i entitats que es considere que han fet més grans la festa fallera, i un premi especial anomenat Gente de Fallas de Honor.

En la gala s’entregarà el premi Gente de Fallas Individual a Alfredo Solaz; el Gente de Fallas Col·lectiu a la família d’artistes fallers Santaeulalia; el Gente de Fallas a la trajectòria al president de la Falla Convent Jerusalem, Jesús Barrachina; el Gente de Fallas d’Art al prestigiós artista faller Vicente Luna; i el Gente de Fallas de Pirotècnia a Reyes Martí. El guanyador del premi Gente de Fallas de Honor, concecit per Onda Cero València, se sabrà durant la mateixa gala.

El jurat que ha decidit estos premis va estar format per Pere Borrego, president de la Falla Na Jordana; Laura Caballero,  fallera major de València 2011; Vicente Fayos, anterior secretari general de Junta Central Fallera; José Latorre, mestre major del Gremi d’Artistes Fallers; Juan Belda, tertulià del programa Gente de Fallas; Enrique Martín Colomina, director regional d’Onda Cero a València i Salvador Peiró Real, director del programa Gente de Fallas.