Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Fallas pidiendo trenes?

Equip ‘relativista’ per a la falla de Rubén Darío

rdUn equip anomenat E=mC2 s’encarregarà de realitzar la falla gran de Rubén Darío-Fra Luis Colomer de 2013, esperem que sense explosions atòmiques al taller. Quant a la infantil, serà cosa de l’artista i faller de la comissió Juan Lluch Martí.

 

Després de tres anys plantant el monument gran l’artista Sergio Fandos, al qual li agraïx la comissió el treball i els premis aconseguits, els fallers han volgut donar un gir i encarregar enguany el monument a un equip de treball. Este grup, anomenat E=mC2 (com la famosa fórmula d’Albert Einstein), dissenyarà, desenrotllarà i construirà la falla, participant en ell el poeta festiu i crític faller Daniel Sánchez Parejo. Més endavant es fara pública tant la maqueta i l’esbós del projecte gran com de l’infantil i es podrà saber què estan plantejant tant este grup com l’artista infantil, Juan Lluch.