Equip ‘relativista’ per a la falla de Rubén Darío

Un equip anomenat E=mC2 s’encarregarà de realitzar la falla gran de Rubén Darío-Fra Luis Colomer de 2013, esperem que sense explosions atòmiques al taller. Quant a la infantil, serà cosa de l’artista i faller de la comissió Juan Lluch Martí.

 

Després de tres anys plantant el monument gran l’artista Sergio Fandos, al qual li agraïx la comissió el treball i els premis aconseguits, els fallers han volgut donar un gir i encarregar enguany el monument a un equip de treball. Este grup, anomenat E=mC2 (com la famosa fórmula d’Albert Einstein), dissenyarà, desenrotllarà i construirà la falla, participant en ell el poeta festiu i crític faller Daniel Sánchez Parejo. Més endavant es fara pública tant la maqueta i l’esbós del projecte gran com de l’infantil i es podrà saber què estan plantejant tant este grup com l’artista infantil, Juan Lluch.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar