Ortifus serà jurat de la falla municipal de València

El dibuixant Antonio Ortiz “Ortifus serà part del jurat que decidirà demà quin projecte serà la falla municipal de València de 2013. El grup municipal de Compromís li ha cedit la seua representació en la línia de la seua aposta per un tribunal qualificat a tal efecte.

 

Compromís ha proposat Ortifus com a representant de Compromís en l’elecció de les falles de l’Ajuntament de València, en coherència amb la seua opinió que esta tria hauria de fer-se per persones qualificades en temes fallers i no per regidors. De pas, este grup polític ha aconsellat que en les bases per a participar en eixe concurs públic s’obligue a utilitzar en la falla materials amb combustió poc contaminant, amb més flama que fum.

Falla Borrull-Socors 2012.La relació d’Ortifus amb les Falles ve de llarg. Ja va col·laborar en el monument municipal de 1988, aquella excavadora que extreia del subsòl de València coses divertides, però a més hem vist la seua obra en la falla dels llits de Blanqueries en 1994, els clons de Convent Jerusalem de 1998, els mutants de Na Jordana de 2000 i, este mateix any, la curiosa falla que ocupava el carrer de Borrull-Socors. A més, un premi de llibret creat este exercici faller té el seu nom.

De moment se sap que han presentat candidatures per a les falles municipals els grups d’artistes Vicente Llácer i Alejandro Santaeulalia per un costat, Latorre i Sanz per altre lloc, i Manolo García en solitari, en el cas de la gran, mentre que Ceballos i Sanabria presenten l’únic projecte que es presenta per a la infantil.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar