Encara queda un palet…

No s’han acabat els palets: ¡encara en queda un! És l’anomenat “últim palet de l’any” que entrega la Falla Exposició a una persona o entitat que haja destacat en l’exercici faller que ha acabat. En el mateix acte es presentaran oficialment els artistes fallers de 2013, Paco Giner i Marina Puche. Serà el 3 d’abril a les 21.30 hores, al casal de la comissió.

El guanyador o guanyadora de l’últim palet de l’any es determinarà per votació entre els mitjans de comunicació presents en l’acte i quatre membres de la Falla Exposició. Es farà primerament una preselecció entre els candidats on se’n quedaran tres. Una regona ronda de vots determinarà el guanyador del palet. I com diuen en els Òscar, estos són els nominats:

 • Els vestidors de la Mare de Déu, per l’espectacular mant.
 • Pirotecnia Europlá, per la mascletà més apoteòsica.
 • Marina Puche, pel seu debut en especial.
 • Falla Nou Campanar, per un nou doblet.
 • Sandra Muñoz Pérez, pel seu saber estar.
 • Falla Corretgeria–Bany del Pavesos, pel seu palmarés.
 • Carlos Carsí, per ser un artista amb molt d’enginy.
 • Juanjo García, per la seua aportació al col·lectiu faller i pel seu primer premi en 7a B.
 • Falla Pare Santonja–Cardenal Benlloch, per saber adornar el carrer com ningú.
 • Vicente Fayos, pel seu moment de dir adéu.
 • Álvaro Moliner, per ser un indumentarista que se supera a sí mateix.

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar