Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La Ofrenda de Flores?

Sogorb planta demà la seua falla

escutalmsogorbDemà, Sogorb (Segorbe en castellà) plantarà les seues falles, una gran i altra infantil, a la plaça de l’Almodí. I podrà plantar gràcies a la solidaritat dels fallers de Torrent, els quals han cedit ninots per a poder construir un monument d’emergència que substituirà el que hauria d’haver construït l’artista faller, qui va deixar penjada a esta i a quatre comissions més (continuant així el seu currículum de falles inacabades, sector on té experiència des dels anys noranta). Dissabte per la nit serà la cremà.

 

PROGRAMA DE FESTEJOS FALLA PLAÇA DE L’ALMODÍ DE SOGORB 2012

 

Dimarts dia 27 de març
20:00 h. Plantà dels monuments fallers a la plaça de l’Almodí.

Divendres dia 31 de març.
22:30 h. Espectacle Musical “Nit Sensacions” amb artistes de renom nacional. Lloc: plaça de l’Almodí.

Dissabte dia 31 de març.
8:00 h. Despertà, que recorrerà els carrers que separen les cases de les falleres majors i la plaça de l’Almodí.
18:00 h. Ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats. Recorrent: plaça Aigua Neta, carrer Santiago Marín Báguena, carrer Colón, plaça Cova Santa, plaça de Sant Pere, carrer Sopeña, plaça de la Belluga, plaça Papa Lluna i plaça de les Monges.
23:00 h. Cremà del monument infantil.
24:00 h. Cremà del monument principal.