Torrent planta 10.000 euros més i Dénia planifica la cremà

A Torrent no li tenen por a la crisi i “plantaran” uns 414.000 euros en falles, 10.000 més que l’any passat. Ara bé, la pujada es deu en gran part als dos nous monuments de la secció especial d’esta ciutat. Més al sud, a Dénia, ja tenen els torns de la cremà de les falles que es planten allí, els quals comencen a les 20.30 hores amb les infantils i arriben fins quasi les tres de la matinada.

 

oficialtorrentLes falles de Torrent ja s’estan plantant, inclosa la municipal, obra de Pere Baenas. En total, les 29 comissions de la ciutat sumen 330.410 euros en pressupost de falles grans i 83.717 en infantils. Enguany la secció especial té 6 falles, havent pujant a eixa categoria Cronista Vicent Beguer i Esteve i Sant Valerià, i comptabilitzant-se la baixa d’Avinguda.

I anant-nos-es a la cremà, este és l’horari previst per a cremar les falles a Dénia (el 19 de març, clar):

 • 20.30 Hores Falla Infantil J.L.F.
 • 21.00 Hores Falla 1r. Grup de Marines.
 • 21.00 Hores Falla Llar de Jubilats–Centre Social-.
 • 22.00 Hores Falla 2n. Grup de Mariners.
 • 21.00 Hores Totes les Falles Infantils de la SECCIÓ PRIMERA excepte primer premi.
 • 21.30 hores 1r. premi de la Falla Infantil de la secció.
 • 22.00 hores Totes les Falles Infantils SECCIÓ ESPECIAL, excepte primer premi.
 • 22.30 hores 1r. premi de la Falla Infantil de la secció
 • 00.00 hores “Nit de Foc” –Junta Local Fallera-
 • 00.15 hores Falles Secció Primera: 7é. i 6é. premi.
 • 00.45 hores Falles Secció Primera: 5é i 4t. premi.
 • 01.15 hores Falles Secció Primera: 3r i 2n. premi.
 • 01.45 hores Falla Secció Primera: 1r. premi.
 • 02.00 hores Falles Secció Especial: 4t. I 3r premi.
 • 02.30 hores Falles Secció Especial: 2n. premi.
 • 02.45 hores Falla Secció Especial: 1r. premi.

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar