¿Has leído "Fallas pidiendo trenes"?

Artur Mas, la més matinera de Benifaió

La Falla Artur Mas ha sigut la més ràpida a l’Oest de Benifaió, i ja està plantada des d’ahir. És e primer monument que es planta a esta localitat que també està de plantà, en una localitat on este cap de setmana s’ompliran la panxa amb els concurs d’arròs amb fesols i naps, i d’arròs al forn.

Ben entrada la nit del dimarts, la falla de la comissió Artur Mas ja estava enllestida. Les altres continuen muntant-se hui, les quals hauran d’estar preparades per a la visita del jurat el dia 16 per la vesprada. El dia 17 a les 20.00 hores se sabran els premis a les falles de Benifaió. També se sabrà en eixe moment quins hauran sigut els ninots indultats, i s’entregarà el premi a la millor disfressa de la cavalcada.

falla gran arturo mas

Però no tot són monuments. Divendres a partir de la una del migdia començarà el concurs d’arròs amb fesols i naps, mentre que dissabte serà el torn del dedicat a l’arròs al forn. Els premis culinaris també se sabran el dia 17 i s’entregaran a la Plaça Major en el moment d’anunciar-se.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar