Artur Mas, la més matinera de Benifaió

La Falla Artur Mas ha sigut la més ràpida a l’Oest de Benifaió, i ja està plantada des d’ahir. És e primer monument que es planta a esta localitat que també està de plantà, en una localitat on este cap de setmana s’ompliran la panxa amb els concurs d’arròs amb fesols i naps, i d’arròs al forn.

Ben entrada la nit del dimarts, la falla de la comissió Artur Mas ja estava enllestida. Les altres continuen muntant-se hui, les quals hauran d’estar preparades per a la visita del jurat el dia 16 per la vesprada. El dia 17 a les 20.00 hores se sabran els premis a les falles de Benifaió. També se sabrà en eixe moment quins hauran sigut els ninots indultats, i s’entregarà el premi a la millor disfressa de la cavalcada.

falla gran arturo mas

Però no tot són monuments. Divendres a partir de la una del migdia començarà el concurs d’arròs amb fesols i naps, mentre que dissabte serà el torn del dedicat a l’arròs al forn. Els premis culinaris també se sabran el dia 17 i s’entregaran a la Plaça Major en el moment d’anunciar-se.