Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Sant Vicent de Paül col·labora amb Aladina

escutpaulI no té res a vore amb els genis ni amb el Llunyà Orient: Aladina és una organització que ajuda als xiquets amb càncer, la qual compta amb l’ajuda de la Falla Sant Vicent de Paül-Diputada Clara Campoamor. Una bústia del monument d’esta comissió servirà perquè el públic puga fer donacions a esta fundació solidària. ¡La voluntat per a Aladina…!

Esta comissió ha pensat d’ajudar als xiquets i adolescents que patixen càncer i a les seues famílies, i ha tingut la curiosa idea de fer-ho a través de la seua falla gran. Una de les seues escenes és una bústia que convida a visitar el monument per dins, i a la vegada permet recollir allò que els visitant vulguen donar a la Fundació Aladina, la qual intenta millor l’entorn físic i donar suport emocional al pacient de manera que puga viure amb la malaltia com millor siga possible. El casal de la comissió es troba al carrer Sant Vicent de Paül, número 25, de València. Per a més informació, consulta el grup de Facebook de la falla i l’event creat per a l’ocasió.