¿Has leído "La plantà"?

Sant Vicent de Paül col·labora amb Aladina

I no té res a vore amb els genis ni amb el Llunyà Orient: Aladina és una organització que ajuda als xiquets amb càncer, la qual compta amb l’ajuda de la Falla Sant Vicent de Paül-Diputada Clara Campoamor. Una bústia del monument d’esta comissió servirà perquè el públic puga fer donacions a esta fundació solidària. ¡La voluntat per a Aladina…!

Esta comissió ha pensat d’ajudar als xiquets i adolescents que patixen càncer i a les seues famílies, i ha tingut la curiosa idea de fer-ho a través de la seua falla gran. Una de les seues escenes és una bústia que convida a visitar el monument per dins, i a la vegada permet recollir allò que els visitant vulguen donar a la Fundació Aladina, la qual intenta millor l’entorn físic i donar suport emocional al pacient de manera que puga viure amb la malaltia com millor siga possible. El casal de la comissió es troba al carrer Sant Vicent de Paül, número 25, de València. Per a més informació, consulta el grup de Facebook de la falla i l’event creat per a l’ocasió.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar