ONCE i Psicotrade fan accessible Plaça de Jesús

La falla que plantarà Plaça de Jesús serà més fàcil de gaudir pels discapacitats gràcies a l’ONCE i a Psicotrade. La primera ha traduït les explicacions de les dues falles al Braille per als invidents, i la segona a pictogrames per als xiquets autistes, però a més, les persones amb mobilitat reduïda i amb discapacitat visual podran passsejar per la zona sense problemes.Així es fa més efectiu el lema de la falla gran, Espai Públic, obra d’Anna Ruiz i Giovanni Nardin, i el de la infantil, Darrere de els ombres, de Bastian Baltasar Bax. Per altra banda, també el programa d’actes de la comissió estarà disponible en pictogrames.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar