¿Has leído "¿Sabías esto?"?

El llibret d’Arrancapins es presenta el dia 16

arrancapinsEncara que parega mentida, ¡encara queden presentacions de llibrets! En plena setmana fallera, el dia 16 de març a les 20.00 hores, la Falla Arrancapins presentarà el seu. Este llibret, que ha aconseguit el Premi Mestre Ortifus i el premi 19 de la Generalitat Valenciana, compta amb un grapat de col·laboradors (entre els que està Candreu) que han escrit un bon nombre d’articles. El lloc, el casal de la comissió, al carrer Pintor Vila Prades, 18, de València.

Han participat en este llibret: Alfons Cervera, Fran Ferri, Francesc Viadel, Óscar Mora, Alvaro de los Ángeles, Manolo Jardí, Rafa Tormo, Domingo Mestre, Patas Arriba, Tono Herrero, Verònica Gisbert, Josep Lluís Marin, Jesús Peris, Vicente Talens, Ampar Ciil, Javier M.Tarin, Na Bàrbara, Rubén Tello, Sebas Marin, Carles Andreu Fernández, Xavier Serra, Joan Castelló, Anna López, Iván Esbrí i Carlos Fabre.