Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Pinocho de Na Jordana?

El llibret, protagonista a Torrent

llibret sant roc 2012

De llibrets va la cosa a Torrent. Per un costat va celebrar-se una taula redona sobre el passat, present i futur del llibret, organitzada per la Falla Ramón y Cajal dins de les jornades culturals d’esta comissió. Dins d’eixos dies va haver-hi també una exposició de llibrets de falles de la localitat, en la qual se’n van mostrar més d’una detzena. I per altra banda, precisament eixa comissió de Ramón y Cajal va guanyar el premi al millor llibret concedit per la Junta Local de Torrent, mentre que Sant Roc ha arribat al quart lloc en el concurs de promoció del valencià de la Conselleria d’Educació, el lloc més alt que ha aconseguit una comissió torrentina en eixos premios.