Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Sopa amb El Clero i col·labora amb ells

cleroEl Clero et necessita, i no parlem de la casella de l’Església de la declaració de la renda. La Falla Doctor Serrano-Carlos Cervera-Clero, més coneguda per la seua paraula final simplement, et convida a sopar el primer dia de Falles si els ajudes econòmicament en el seu centenari, i és que la crisi és molt roïna per a tots, complisquen o no cent anys.

Ara que es complix 100 anys de la primera falla plantada en la demarcació i 50 de la creació de la comissió infantil, la Falla del Clero vol convidar a tot el món a sopar al seu Parador “El Pardalero” la nit del 16 de març, i també a un aperitiu el dia de Sant Josep per assistir al concert de la banda de música i a la mascletà. A canvi es demana un donatiu de 25 euros per persona que ajudarà a suportar les despeses de la comissió fallera. És una forma econòmica i agradable per a la panxa de col·laborar amb una comissió fallera.