¿Has leído "Ortifus y las fallas"?

Bob Esponja ix de la mar per una causa solidària

wks

El conegut Bob Esponja anirà a la macrofesta infantil de la Falla Rubén Vela-Doctor Waksman que se celebrarà el 15 de març, i és que encara que pareix fava perquè no se n’adona de res, sap que acudint ajudarà a l’Associació Alba Ojeda i farà que molts xiquets s’ho passen bé.

Vaja que sí. Esta comissió ha preparat per al matí del15 de març, a partir de les deu del matí, una gran festa infantil on hi haurà castells inflables, pintacares, jocs, xocolate amb bunyols i la visita de Mickey, Minnie, Bob Esponja i Ronald McDonald, per tal que els xiquets s’ho passen d’allò més bé. A més es recolliran tapons de plàstic es vendran samarretes amb els lemes “Por ti late más fuerte mi corazón” i “En Fallas no nos falles”, tot en benefici de l’Associació Alba Ojeda, la qual vol ajudar a una xiqueta amb una greu malaltia.