Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Las Fallas de la riada?

‘El Turista Fallero’ es presentà de nou

A pesar de la crisi i de la competència, El Turista Fallero ha tornat als quioscos. I ho fa gràcies a un equip que va presentar-se al públic ahir precisament entre una exposició de premsa fallera, la del Centre Comercial Ademuz. El anterior director de la publicació i ara assessor de la mateixa, Sento Bayarri, va ser el mestre de cerimònies, mentre que el locutor Marcos Soriano n’era el presentador.

presentacion tf 2012 5527

La presentació va omplir-se d’aficionats a les falles, com sempre, i tampoc no va faltar la fallera major de València, Sandra Muñoz, acompanyada del president de Junta Central Fallera, Francisco Lledó, i la regidora municipal del PSPV-PSOE Pilar Calabuig. Durant l’acte va entregar-se el premi dels contes fallers a la guanyadora d’enguany, Verónica March, que va presentar al concurs el relat Entrepà de falles amb creïlles fregides. L’acte va finalitzar amb la tradicional foto dels col·laboradors del número (que enguany són quasi 40, però no van assistir tots) amb el seu director, Javier Tejero, i junt Sento Bayarri amb la “discreta” indumentària que va portar per a l’ocasió. Recordem els continguts i els “títols de crèdit” en esta notícia anterior.