Dénia va començar les Falles 2012

IMG 1556

Dénia no anava a ser menys, i també ha tingut la seua Crida. Va ser este diumenge a les muralles del castell, on les falleres majors de la ciutat, la infantil Ainhoa Flores i la major Anna Sobrecases, van animar a gaudir de les Falles, i el pregoner, Leo Castillo Berruti, va parlar de la dona i la sàtira com a base de la festa, així com de la situació econòmica actual.

La jornada va començar amb la visita de les falleres majors de Dénia a la residència Santa Llúcia a les 11.00 hores. Per la vesprada, a partir de les 17.00, van recórrer tots els bàndols fallers, i a les 20.00 hores van arribar al castell per a participar en la Crida.

IMG 1553

La primera intervenció va ser la de l’alcaldessa, Ana Kringe, qui va animar a gaudir de les festes i va donar les claus de la ciutat a les falleres majors. Estes també van efectuar els seus discursos d’ànim i després, el president de la Junta Local Fallera, Jaume Bertomeu, va donar pas al pregoner d’enguany, Leo Castillo Berruti. Este últim va dedicar les seues paraules a la dona, a la sàtira i a l’humor, motius centrals de les Falles, no oblidant tampoc la mala situació econòmica actual.