Dénia va començar les Falles 2012

IMG 1556

Dénia no anava a ser menys, i també ha tingut la seua Crida. Va ser este diumenge a les muralles del castell, on les falleres majors de la ciutat, la infantil Ainhoa Flores i la major Anna Sobrecases, van animar a gaudir de les Falles, i el pregoner, Leo Castillo Berruti, va parlar de la dona i la sàtira com a base de la festa, així com de la situació econòmica actual.

La jornada va començar amb la visita de les falleres majors de Dénia a la residència Santa Llúcia a les 11.00 hores. Per la vesprada, a partir de les 17.00, van recórrer tots els bàndols fallers, i a les 20.00 hores van arribar al castell per a participar en la Crida.

IMG 1553

La primera intervenció va ser la de l’alcaldessa, Ana Kringe, qui va animar a gaudir de les festes i va donar les claus de la ciutat a les falleres majors. Estes també van efectuar els seus discursos d’ànim i després, el president de la Junta Local Fallera, Jaume Bertomeu, va donar pas al pregoner d’enguany, Leo Castillo Berruti. Este últim va dedicar les seues paraules a la dona, a la sàtira i a l’humor, motius centrals de les Falles, no oblidant tampoc la mala situació econòmica actual.

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar