Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La Ofrenda de Flores?

Fes-te faller d’honor del Col·legi d’Art de la Seda

EscudosEste titular, que pareix escrit després d’un xupito de licor de flors, té sentit: la Falla Avinguda de l’Oest ha pensat per a enguany que l’aportació dels seus fallers d’honor siga per a rehabilitar la seu del Col·legi de l’Art Major de la Seda, que molta falta li fa un arreglet. ¿Vols saber-ne més? Aleshores continua llegint.

En efecte, els fallers de l’avinguda de l’Oest de València s’han concienciat que eixe antic edifici, construït l’any que va descobrir-se Amèrica (1492, per si no ho recordeu del col·legi) i que està en el mateix barri que la comissió, necessita una important ajuda econòmica per a sobreviure uns quants anys més. Fins i tot la seua activitat (la de velluter) és la que dóna el nom a la zona, i també a la falla.

A banda de la iniciativa dels fallers d’honor, la Falla Avinguda de l’Oest ven productes de la botiga Espai Seda, pertanyent al Col·legi de l’Art Major de la Seda, per tal de recaptar diners per a la renovació de l’edifici. Els objetes que vendrà la comissió tindran relació amb la seda, la indumentària tradicional valenciana i a les Falles.