Fes-te faller d’honor del Col·legi d’Art de la Seda

Este titular, que pareix escrit després d’un xupito de licor de flors, té sentit: la Falla Avinguda de l’Oest ha pensat per a enguany que l’aportació dels seus fallers d’honor siga per a rehabilitar la seu del Col·legi de l’Art Major de la Seda, que molta falta li fa un arreglet. ¿Vols saber-ne més? Aleshores continua llegint.

En efecte, els fallers de l’avinguda de l’Oest de València s’han concienciat que eixe antic edifici, construït l’any que va descobrir-se Amèrica (1492, per si no ho recordeu del col·legi) i que està en el mateix barri que la comissió, necessita una important ajuda econòmica per a sobreviure uns quants anys més. Fins i tot la seua activitat (la de velluter) és la que dóna el nom a la zona, i també a la falla.

A banda de la iniciativa dels fallers d’honor, la Falla Avinguda de l’Oest ven productes de la botiga Espai Seda, pertanyent al Col·legi de l’Art Major de la Seda, per tal de recaptar diners per a la renovació de l’edifici. Els objetes que vendrà la comissió tindran relació amb la seda, la indumentària tradicional valenciana i a les Falles.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar