Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Ninots indultats?

Dimecres que ve, parlem d’indumentària valenciana

La indumentària valenciana dels segles XVIII i XIX és el tema d’un col·loqui que tindrà lloc el pròxim 15 de febrer, i que ha organitzat Junta Central Fallera al fil del monogràfic del Llibre Oficial Faller, dedicat per segona vegada a la roba tradicional. En la xarrada participaran els experts en el tema que han col·laborat en l’esmentada publicació, els qual moderarà la periodista Ángeles Hernández. L’acte començarà a les set de la vesprada a la Sala Alfons el Magnànim del Centre Cultural La Beneficència.

Els experts en indumentària tradicional que estaran en el debat són  Mª Paz Soler Ferrer, conservadora del Museu Nacional de Ceràmica “González Martí”; Salvador Mercado Machí, director del Grup de Danses Alimara; Ramón Martínez Miñana, del Grup de Danses de Lo Rat Penat; Fermín Pardo Pardo, conservador del Museu Municipal de Requena; Vicent Ferrandis Mas, investigador; Francisco Camañes Martínez, investigador; Francisco Zanón Rodrigo, investigador; i M. Victoria Liceras Ferreres, presidenta de l’Associació Valenciana d’Indumentaristes. Esta última va supervisar el monogràfic del Llibre Oficial Faller, el qual el van coordinar Manolo Vilaplana i Javier Mozas.