Celtas Cortos, Los Secretos i Rot, en els concerts de Falles

conciertosfallas

En els concerts de les Falles vinents tindrem als grups Celtas Cortos, Los Secretos i un intèrpret amb nom d’eructe, Ariel Rot. La cita serà el 10 de març a les 20.30 hores als Jardins del Real en l’event anomenat El Conciertazo Amstel Fallas, el qual han presentant hui la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València, Amstel i la Cadena 100, amb la presència d’Álvaro Urquijo, cantant de Los Secretos. ¿Vols anar? Aleshores continua llegint.

L’entrada és gratuïta, però has de guanyar-te-la d’una de les següents maneres. Una és reunir 14 etiquetes de botelles de cervesa Amstel, de les que se serviran a bars i restaurants a partir del 16 de febrer, i canviar-les per dues invitacions a l’emissora Cadena 100 del passatge Doctor Serra, número 2, 5t pis de València des del 20 de febrer. Altra és aconseguir les entrades a Carrefour a partir del 27 de febrer, i per últim, també pots participar en un concurs que hi haurà a la pàgina de Facebook “Amstel España”.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar