Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Música de Fallas?

Celtas Cortos, Los Secretos i Rot, en els concerts de Falles

conciertosfallas

En els concerts de les Falles vinents tindrem als grups Celtas Cortos, Los Secretos i un intèrpret amb nom d’eructe, Ariel Rot. La cita serà el 10 de març a les 20.30 hores als Jardins del Real en l’event anomenat El Conciertazo Amstel Fallas, el qual han presentant hui la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València, Amstel i la Cadena 100, amb la presència d’Álvaro Urquijo, cantant de Los Secretos. ¿Vols anar? Aleshores continua llegint.

L’entrada és gratuïta, però has de guanyar-te-la d’una de les següents maneres. Una és reunir 14 etiquetes de botelles de cervesa Amstel, de les que se serviran a bars i restaurants a partir del 16 de febrer, i canviar-les per dues invitacions a l’emissora Cadena 100 del passatge Doctor Serra, número 2, 5t pis de València des del 20 de febrer. Altra és aconseguir les entrades a Carrefour a partir del 27 de febrer, i per últim, també pots participar en un concurs que hi haurà a la pàgina de Facebook “Amstel España”.